Novice

Katja Križman je v časniku Delo predstavila podjetje Tech4Meat in novo tehnologijo pridelave mesa

06. 08. 2024

Časopis Delo je največji dnevni tiskani medij v Sloveniji. Znan je po zagotavljanju celovitega poročanja o novicah, vključno s poglobljenimi članki o nacionalnih in mednarodnih novicah, politiki, gospodarstvu, športu in kulturi. Tudi z njim povezani spletni portal www.delo.si vsak dan privablja precejšnje število obiskovalcev.

Tako tiskana izdaja kot tudi spletni portal sta dne 6. 8. 2024 objavila več prispevkov o laboratorijsko vzgojenem mesu. V enem od njih je podjetje Tech4Meat, ki se ukvarja z njegovim razvojem in izdelavo, podrobneje predstavila izvršna direktorica Katja Križman.

Prispevek je na voljo za naročnike Dela na spletni strani:
https://www.delo.si/novice/okolje/slovenski-zrezki-iz-vzgojenih-zivalskih-celic-cez-pet-do-osem-let

lahko pa si ogledate skeniran članek iz tiskane izdaje: