Novice

Spletna skupnost Police Bike Riders je objavila novico o Bikerguard

01. 07. 2024

Spletna skupnost Police Bike Riders, ki ima kar 153.000 sledilcev iz vsega sveta, je na svoji Facebook strani objavila novičko o Bikerguard brisalcu, ki ga trenutno testira slovenska policija.

PBR je skupnost za vse ljubitelje policijskih motorjev. Tematika skupine obsega policijo, motorje in njihove voznike. Na svoji strani delijo slike in videoposnetke policijskih motorjev iz vsega sveta. Člani pravijo, da ni v skupnosti nikakršne politike, temveč jih združuje samo ljubezen do motorjev in policijskega dela.

Naslovnica skupine Police Bike Riders

V svoji Facebook objavi PBR navaja, da so navdušeni nad kakovostjo in učinkovitostjo izdelka ter verjamejo v vrednost produkta za povečanje varnosti motoristov v deževnih razmerah. Objavili pa so tudi posebno ponudbo: prvih 500 sledilcev skupine Police Bikes Riders, ki kupijo izdelek, bo deležno kar 40% popusta! Zato hitro obiščite stran https://www.facebook.com/PoliceBikesRiders , kjer se lahko povežete s somišljeniki ljubitelji motorjev.

Police Bike Riders

Foto PBR

V imenu skupine Boscarol se najlepše zahvaljujemo skupini PBR za objavo novičke in jim želimo veliko uspeha in užitka pri njihovem delu.

Ostanite varni in peljite naprej!